Molimo Vas da pre korišćenja našeg sajta pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti i upoznate se sa pravilima iste.

Svaka poseta našem sajtu kao i aktivnost znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti.

Preduzeli smo sve mere koji su potrebne da obezbede da se vašim ličnim podacima postupa na bezbedan način u skladu sa politikom poverljivosti ličnih podataka koja čuva vašu privatnost.

Pristupanjem mladenci.rs sajtu, potvrđujete da ste saglasni sa svim odredbama ove Politike zaštite privatnosti i dajete pristanak da se podaci o Vama prikupljaju, koriste i otkrivaju u skladu sa ovom Politikom zaštite privatnosti.

 

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Podaci o Vama prikupljaju se na dva načina:

  • direktno – kada nam Vi dostavite podatke popunjavanjem kontakt forme na sajtu;
  • automatski – dok koristite sajt.

Na ovaj način prikupljeni podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu sajta mladenci.rs ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete…) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

 

KREIRANJE ONLINE POZIVNICE ZA VENČANJE

Kada se odlučite za neku od usluga na sajtu mladenci.rs, neophodno je da nam dostavite određene podatke. Sve podatke vezane za kreiranje online pozivnice koristimo isključivo u svrhu njenog kreiranja. Informacije i fotografije ne skladištimo, ne delimo niti distribuiramo trećim licima.

 

AŽURIRANJE POLITIKE PRIVATNOSTI

mladenci.rs može revidirati ovu Politiku privatnosti bilo kada ažuriranjem ovog dokumenta. O svakoj promeni bićete obavešteni.

Ova politika zaštite privatnosti je poslednji put ažurirana dana 15.02.2023. godine.

 

KONTAKT PODACI

Za sva pitanja i zahteve povodom korišćenja Vaših ličnih podataka ili ove Politike privatnosti, kao i radi ostvarivanja gore navedenih prava u vezi sa obradom vaših ličnih podataka možete nas kontaktirati na