You are currently viewing Šta je elektronska pozivnica za venčanje?

Šta je elektronska pozivnica za venčanje?

Činjenica koju niko ne može da ospori – svi su online. Danas nikada nije bilo lakše stupiti u kontakt sa nekim, gde god se nalazio u  svetu. Zašto onda ne biste prednosti koje internet pruža iskoristili da organizaciju vašeg venčanja učinite lakšom? U ovom tekstu objasnićemo vam sve pogodnosti koje pruža elektronska pozivnica odnosno sajt za venčanje.

  • Sa ovim inovativnim konceptom pozivanja gostiju, možete veoma brzo i jednostavno poslati pozivnicu za vaše slavlje gostima. Ovo je od značaja posebno za ljude koji žive u inostranstvu, ili možda u drugom gradu, a želite da budu prisutni i da im uručite pozivnicu.
  • Slanje pozivnica je jednostavno! Potrebno je samo da gostima pošaljete link ka sajtu koji je specijalno osmišljen za vaš divan dan, i koji sadrži sve potrebne informacije.
  • Pored najneophodnijih informacija, kao što su vreme i mesto venčanja, na vašem sajtu mogu se naći i vaše zajedničke fotografije, citat koji vas opisuje, kao i sve ostalo što želite da podelite sa vašim gostima – ne štedite na mašti i ne oklevajte da nas kontaktirate ako želite da dodate još nešto. Mi smo tu za Vas!
  • Pozivnica je uvek uz goste, bilo da oni koriste mobilni telefon, tablet, računar. Ne morate da brinete da će se pozivnica izgubiti i da će gosti zaboraviti vreme i mesto vašeg venčanja! 
  • Na pozivnici se takođe nalazi i mapa sa lokacijom gde se održava slavlje, što gostima olakšava dolazak. Nema potrebe da gostima šaljete podugačko objašnjenje gde se nalazi mesto proslave vašeg venčanja. Mapa će ih sama odvesti do tačne lokacije.
  • Sve greške mogu se veoma lako izmeniti. Poslali ste nam pogrešno vreme održavanja venčanja? Ili se u međuvremenu promenila neka od bitnih informacija za vaše goste? Samo nam pošaljite izmenu, i veoma brzo pozivnica će biti spremna kako biste je ovog puta, samo jednim klikom, opet poslali svim gostima. 
  • Sa elektronskom pozivnicom više nije potrebno da zovete goste i zapisujete ko od njih sigurno dolazi na vaše slavlje. Jednostavnim popunjavanjem forme koju vaš sajt za venčanje poseduje, gosti će vas obavestiti da li, kao i koliko ljudi dolazi. U kontakt formi postoji i polje za napomenu, u slučaju da neko od vaših gostiju ima posebne zahteve u vidu hrane, pića ili bilo kog drugog segmenta proslave. Ovi podaci stići će na vaš e-mail, koji ćemo povezati sa ovom kontakt formom. Na taj način imaćete uvid u spisak gostiju koji dolazi.
  • Brzo se pripremaju – potrebno je da nam pošaljete neophodne podatke, izaberete temu, i kroz dva dana vaša elektronska pozivnica za venčanje će se naći online. Za više informacija o neophodnim podacima za pravljenje vašeg sajta, pročitajte naš članak Šta je potrebno za kreiranje e-pozivnice?
elektronske pozivnice, e-pozivnice, sajt za venčanje, pozivnice za svadbu, brza izrada, foto album
Prednosti elektronske pozivnice za venčanje

Iz ovog teksta može se zaključiti zašto elektronske pozivnice postaju sve popularnije. Jasna je njihova praktičnost – mogućnost da samo jednim klikom pozovete vaše goste, kao i da pratite koliko njih će doći da uveliča vaš najvažniji datum, znatno će uštedeti vaše vreme, a vašim gostima pružiti novi vid digitalnog pozivanja sa kojim se do sada možda nisu susreli. 

Ako nakon ovog članka i dalje imate nedoumice, ili želite da nas pitate nešto, ne oklevajte. Kontaktirajte nas putem našeg e-mail-a, kao i preko Instagram i Facebook stranice. Linkovi se nalaze na našem sajtu. Bićemo radi da vam odgovorimo na sve, kako bismo vam pomogli da ovaj dan organizujete na pravi način.