You are currently viewing Šta je potrebno za kreiranje e-pozivnice?

Šta je potrebno za kreiranje e-pozivnice?

Kreiranje e-pozivnice čini vam se kao suviše komplikovan zadatak? Tu smo da vas demantujemo! Sa nama, napravićete željenu elektronsku pozivnicu odnosno sajt za venčanje veoma brzo, a pritom ćete se zabaviti. Pre nego što pročitate potrebne stavke pogledajte naše teme. Evo šta je potrebno da nam pošaljete kako bi vaša online pozivnica izgledala upravo onako kako ste zamislili:

  • Imena mladenaca.
  • Datum, vreme i mesto održavanja. Ovo je naravno najvažnija stavka, jer vaše goste direktno informiše o vremenu i mestu održavanja venčanja. Bilo da je u pitanju samo građansko venčanje, ili i građansko i crkveno venčanje, pošaljite nam sve podatke i mi ćemo se pobrinuti da ih istaknemo na vašoj pozivnici. Tačno vreme nam je potrebno i da bismo podesili brojač na vašoj e-pozivnici, koji odbrojava vreme do vašeg sudbonosnog “DA”.
  • Fotografije su još jedan veoma bitan segment za kreiranje e-pozivnice. Veoma je bitno da nam pošaljete fotografije što boljeg kvaliteta, ako je moguće da budu horizontalno orjentisane kako bi vaš slajder izgledao što lepše. Budite slobodni da podelite sa vašim gostima sve vaše najlepše momente, koje će ulepšati vašu e-pozivnicu i dati joj lični pečat.
  • Lokacija proslave, kako bismo podesili mapu pomoću koje će gosti veoma lako stići na mesto svadbe.
  • Pored Osnovnog paketa koji vam nudi sve gore navedene pogodnosti, u okviru Plus paketa imate opciju deljenja fotografija sa vašim gostima putem linka. Na ovaj način svaki gost pojedinačno može da uzme fotografije koje želi. Kontaktirajte nas za više informacija o ovoj pogodnosti.
  • Ako želite da informišete goste i o održavanju momačke/devojačke večeri, veoma rado ćemo i taj podatak uvrstiti na vaš sajt za venčanje. 
  • Ako imate još posebnih zahteva ili ideja šta bi se to trebalo naći na vašoj personalizovanoj pozivnici za venčanje, poput lozinke ili posebnog imena, budite slobodni da nam kažete. Iz tog razloga kreirali smo Poseban paket. Veoma rado ćemo izaći u susret svakoj vašoj želji.
e-pozivnica, elektronska pozivnica, sajt za vencanje, moderna svadba, mladenci, sta je potrebno da napravim e-pozivnicu
Ilustraciju je kreirao tim iza Mladenci.rs

Ukoliko i dalje niste sigurni šta su to elektronske pozivnice odnosno sajt za venčanje, pročitajte naš članak “Šta je elektronska pozivnica za venčanje?” Naravno, ako imate bilo kakve nedoumice, uvek nas možete kontaktirati putem e-maila, Instagram ili Facebook profila, koji su istaknuti na našem sajtu.