Šta je potrebno za kreiranje elektronske pozivnice?

Ako ste već pogledali i odlučili se za neki od trenutno dostupnih izgleda elektronske pozivnice, sada se možda pitate – šta dalje? Sada sledi onaj najzabavniji deo – kreiranje vaše savršene elektronske pozivnice!

Evo šta je potrebno da nam pošaljete kako bi vaša elektronska pozivnica dobro izgledala, sadržala sve neophodne podatke, ali i podelila vaše drage uspomene:

Imena mladenaca 

Možemo istaći samo vaša imena, ili i ime i prezime kao što je urađeno u dizajnu broj 1.

Datum, vreme i mesto održavanja

Ovo je najvažnija stavka, jer vaše goste direktno informiše o vremenu i mestu održavanja venčanja. Bilo da je u pitanju samo građansko venčanje, ili i građansko i crkveno venčanje, pošaljite nam sve podatke i mi ćemo ih pregledno istaći na vašoj pozivnici.

Određeni dizajn pozivnice sadrži i skup svatova kao treću stavku, kao što je to u dizajnu broj 8.

Lokacija događaja neophodna je kako bismo podesili link ka mapama.

Izgled potvrde dolaska

Elektronske pozivnice praktične su upravo zbog jednostavne potvrde dolaska. Sve što je potrebno jeste da gosti popune formu koja je istaknuta na pozivnici, i kliknu “Pošalji”. Ovi podaci vam pristižu na email.

Kako ova forma izgleda možete videti u trenutno dostupnim izgledima pozivnice. Takođe, ova forma se može izmeniti, tako da sadrži upravo ona pitanja koja su vam neophodna za organizaciju venčanja.

kreiranje elektronske pozivnice

 

Tačno vreme venčanja

Ova stavka nam je neophodna kako bismo podesili onaj najdinamičniji deo elektronske pozivnice – časovnik koji odbrojava vreme do vašeg sudbonosnog “DA”. Kako časovnik izgleda možete videti u dizajnu elektronske pozivnice broj 6.

Vaše Fotografije

Fotografije su još jedan veoma bitan segment za kreiranje elektronske pozivnice. Veoma je bitno da nam pošaljete fotografije što boljeg kvaliteta, horizontalne i vertikalne. Budite slobodni da podelite sa vašim gostima sve vaše najlepše momente, koji će ulepšati vašu elektronsku pozivnicu i dati joj lični pečat.

Elektronske pozivnice – Plus paket

Pored Osnovnog paketa koji vam nudi sve gore navedene pogodnosti, u okviru Plus paketa imate opciju deljenja fotografija sa vašim gostima nakon venčanja.

Nakon što se venčanje završi i vama pristignu fotografije sa slavlja, vaša pozivnica dobija link putem kog dragi gosti mogu preuzeti fotografije. Kontaktirajte nas za više informacija o ovoj pogodnosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate dodatnih posebnih zahteva za dizajn ili ideja šta bi se to trebalo naći na vašoj elektronskoj pozivnici, iz tog razloga kreirali smo Poseban paket. Veoma rado ćemo izaći u susret svakoj vašoj želji.

Ukoliko i dalje niste sigurni šta su to elektronske pozivnice, pročitajte naš članak Šta je elektronska pozivnica za venčanje?” 

Naravno, ako imate bilo kakve nedoumice, uvek nas možete kontaktirati putem e-maila ili Instagram profila.